Prima fotografie
Prima fotografie o scurta istorie
16/10/2018
Televizorul
Televizorul – Micul ecran, scurta istorie.
17/10/2018
Show all

Rulouri cu piept de pui, bacon si cascaval

rulouri cu piept de pui

Aceste rulouri cu piept de pui, pe langa faptul ca sunt si aspectuoase sunt si incredibil de gustoase. Fie ca aveti musafiri sau vreti sa mancati ceva mai deosebit, aceste rulouri se topesc in gura. Au un aspect foarte atractiv iar aroma pe care o degaja in timpul coacerii este incredibila! Sunt si foarte consistente dat fiind faptul ca sunt facute din bacon, piept de pui si cascaval. De asemenea, de sarbatori o sa le luati ochii invitatilor. Reteta nu este foarte complicata. Totusi, trebuie sa aveti un pic de rabdare cand preparati aceste delicioase rulouri din piept de pui.

Rulouri cu piept de pui, bacon si cascaval

 Ingrediente:

  • 500g piept de pui dezosat
  • 200g cascaval
  • 200g bacon
  • 50g unt
  • 150g ciuperci champignon

Pasi de preparare:

  • Carnea de pui se spala bine si se taie in fasii late de cca. 5-6 cm
  • Peste aceste fasii de carne punem cate o felie subtire de bacon, una de branza iar in interior punem cateva bucati de ciuperci taiate marunt
  • Rulam bine si le intepam cu cate o scobitoare pentru a nu se desface
  • Le asezam intr-o tava fara capac unsa in prealabil cu putin unt si le lasam la cuptor la temperatura medie circa 45 – 60 minute pana se rumenesc. Daca considerati, mai puteti adauga sare si piper
  • Se servesc calde cu ce garnitura doriti – recomand orez chinezesc cu ou. Pofta buna !

Foto: Sebastian Radu