Strugurii
Strugurii si beneficiile lor uimitoare
15/10/2018
Tiramisu
Tiramisu reteta italiana
16/10/2018
Show all

Mancarica de varza cu carne de vaca

Mancarica de varza cu carne de vaca

Mancarica de varza cu carne de vaca, odata cu venirea toamnei va propunem o reteta de sezon.

Mancarica de varza cu carne de vaca

 Ingrediente:

Pasi de preparare:

  • Curatam, spalam si tocam ceapa marunt. Vom folosi doua sau trei cepe de marime medie. Le vom pune la calit in putin ulei. Puteti folosi si ulei de masline.
  • Curatam varza de frunzele lovite / alterate si o tocam marunt.  Dupa ce am taiat varza (atentie, cotorul trebuie aruncat) o punem peste ceapa calita. Va recomand sa folosit la inceput o oala mai mare, mai adanca. Dupa ce va incepe sa fiarba varza, aceasta va scadea dar va fi mai usor de amestecat. De preferat sa o framantam inainte de a o pune in oala.
  • Spalam carnea si taiem bucati mici. In alta oala separat punem carnea la fiert Astfel vor fierbe in acelasi timp. dupa ce a fiert carnea o scoatem din oala si punem peste varza Strecuram si zeama ramasa peste varza. Astfel va da si un gust bun mancarii.
  • Amestecam din cand in cand si fierbem cu capac. La final vom adauga si  suc de rosii sau pasta de tomate, in functie de preferinte, si vom mai lasa sa fiarba cateva minute. Adaugam sare si piper dupa gust.
    Se poate servi cu mamaliguta,smantana si ardei iute. Va dorim pofta buna!

Studio Foto Bucuresti