Lincoln Town Car
Lincoln Town Car sedan de lux
05/10/2018
Snitel de porc cu sos alb
Snitel de porc cu sos alb
06/10/2018
Show all

Crema de branza cu marar si ceapa verde

Crema de branza

Ne place foarte mult sa avem cat mai multe feluri de aperitive la mesele mai speciale.  Este foarte simplu de facut si totodata foarte aspectuoasa. Sa nu uitam ca, pe langa faptul ca este mai gustoasa decat crema de branza care se gaseste in magazine, aceasta crema este si cu mult mai sanatoasa, ea necontinand acele chimicale si conservanti. Ce-i drept, nici nu rezista asa de mult timp dar tocmai asta o face atat de buna. Tot ce conteaza este sa folositi ingrediente de calitate, cat mai proaspete cu putinta. Smantana trebuie sa fie cat mai grasa iar daca aveti pe cineva la tara de la care puteti procura atat branza de vaci cat si smantana o sa va iasa o crema de branza super gustoasa. Acum, sa trecem la treaba!

Crema de branza cu marar si ceapa verde.

 Ingrediente:

  • 400g branza de vaci
  • 250g smantana
  • o legatura de marar
  • o legatura de ceapa verde
  • sare
  • piper

Pasi de preparare:

  • Curatati si spalati ceapa dupa care tocati-o cat mai marunt. Puneti branza si smantantana intr-un castron si amestecati cu o lingura de lemn foarte bine, pana ce obtineti o pasta fina. Adaugati si ceapa si continuati sa mestecati.
  • Spalati bine mararul, dupa care tocati-l marunt si adaugati-l in crema de branza formata. Adaugati sare si piper dupa gust. Puntei crema de branza in castron si lasati-o cateva minute la frigider. Se serveste rece ca aperitiv pe paine, biscuiti sarati sau orice alte astfel de produse fainoase. Va dorim pofta buna!

Foto: Sebastian Radu  Studio Foto Bucuresti