Orice produs poate fi supus riscului piratării şi contrafacerii, nimeni nu este surprins, mai ales dacă este vorba de produse venite din indepartata China.
Doar gândul că şi carnea de vita poate fi contrafacuta este înspăimântător, nu-i asa? Au circulat acum ceva timp zvonuri cu oua contrafacute despre care s-a crezut ca sunt falsuri, acum e plin internetul de ele. Daca era o stire falsa, nu au fi aparut atatea filmulete in care sa iti explice cum sa procedezi ca sa falsifici ouale. Mai mult ouale false s-au intins in toata Asia, incluzand chiar India unde zeci de reportaje vorbesc despre oua contrafacute!
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=yR9Bq4cerFY[/embedyt]
Chiar si gustul de Carne de vita falsificata este mult mai bun decât al unuia real, asta mai ales datorită aromelor artificiale adaugate din plin. Procedeul este asemanator crenvustilor, dar mai multi coloranti chimicale si cine mai stie ce adaosuri cancerigene.
Socant pana acum am mancat carne cu lipici acum carne care nu e carne…
Un reportaj despre secretele murdare folosite de aceasta industrie:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VuF2qTeCsU4[/embedyt]
In general, carnea este un aliment fundamental si indispensabil nutritiei umane. Cea de vita slaba contine cea mai mare cantitate de creatina, substanta raspunzatoare pentru cresterea masei musculare, ofera forta si energie (cea mai slaba este pulpa de vita sau de vitel) si e bine sa fie consumata de doua ori pe saptamana. Ratia zilnica a carnii in alimentatia omului se recomanda a fi de 100-200 g.
Carnea de vita este foarte delicioasa, oferind numeroase beneficii. Pe langa faptul ca este bogata in proteine, este totodata incarcata de nutrienti esentiali, cuprinzand minerale, vitamine din grupul B care ajuta la producerea celulelor rosii si la metabolismul proteinelor, contribuind la cresterea masei musculare, fara aport de grasime. In culturism, carnea de vita ocupa un loc important la fiecare masa principala a zilei (micul dejun, pranz, cina, chiar si la gustari).
Favorizeaza ateroscleroza, guta, litiaza urica; este mediu prielnic pentru microorganisme (antraxul, tuberculoza, bruceloza) si paraziti (Trichinella spiralis, Taenia solium si Saginaria); carnea poate suferi poluare accidentala cu substante toxice folosite ca pesticide si cu antibiotice utilizate in cresterea industriala a animalelor; are deficit de calciu si acizi grasi esentiali (polinesaturati).
Cookie | Durată | Descriere |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | Acest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Analytics”. |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | Cookie-ul este setat de consimțământul cookie GDPR pentru a înregistra consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Funcțional”. |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | Acest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Altele”. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | Acest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-urile sunt folosite pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesar”. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | Acest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Performanță”. |
viewed_cookie_policy | 11 months | Cookie-ul este setat de pluginul GDPR Cookie Consent și este utilizat pentru a stoca dacă utilizatorul a consimțit sau nu utilizarea cookie-urilor. Nu stochează date personale. |