Piperul negru
Piperul negru si beneficiile sale
03/10/2018
Copanele de pui
Copanele de pui la gratar cu legume
05/10/2018
Show all

Rulou din piept de pui cu bacon si cascaval

Rulou din piept de pui

Acest rulou din piept de pui, pe langa faptul ca sunt si aspectuoase sunt si incredibil de gustoase. Fie ca aveti musafiri sau vreti sa mancati ceva mai deosebit, aceste rulouri se topesc in gura. Au un aspect foarte atractiv iar aroma pe care o degaja in timpul coacerii este incredibila! Sunt si foarte consistente dat fiind faptul ca sunt facute din bacon, piept de pui si cascaval. De asemenea, de sarbatori o sa le luati ochii invitatilor. Reteta nu este foarte complicata. Totusi, trebuie sa aveti un pic de rabdare cand preparati aceste delicioase rulouri din piept de pui. Acum, haideti sa trecem la treaba.

Rulou din piept de pui cu bacon si cascaval

Ingrediente

  • 500g piept de pui dezosat
  • 200g cascaval
  • 200g bacon
  • 50g unt
  • 150g ciuperci champignion

Pasi de preparare

Carnea de pui se spala bine si se taie in fasii late de cca. 5-6 cm

Peste aceste fasii de carne punem cate o felie subtire de bacon, una de branza iar in interior punem cateva bucati de ciuperci taiate marunt

Rulam bine si le intepam cu cate o scobitoare pentru a nu se desface

Le asezam intr-o tava fara capac unsa in prealabil cu putin unt si le lasam la cuptor la temperatura medie circa 45 – 60 minute pana se rumenesc. Daca considerati, mai puteti adauga sare si piper.

Se servesc calde cu ce garnitura doriti –  Pofta buna !

Studio Foto Bucuresti